Danny kutsui Pamelan mökilleen

19.6.2007 07:44

 - Terveisiä Dannyltä! pyytää hyväntuulinen Ilkka Lipsanen sanomaan puolestaan povipommi Pamela Andersonille, joka saapuu Suomeen viikonloppuna Raumanmeren juhannuksen vetonaulaksi.

Danny vahvistaa huhut, joiden mukaan suomalaissyntyisen kaunottaren majoituspaikka saattaa hyvinkin olla laulajalegendan kesähuvila Raumalla.

- Kyllä se totta on. Olen tarjonnut huvilaani järjestäjäorganisaation käyttöön, jos Pamela seurueineen siellä haluaa majoittua. Siellä on monta eri piharakennusta ja oikein mukavat oltavat, Danny kehaisee Rokki-nimisen alueen niemenkärjessä sijaitsevaa kesäpaikkaansa.

Laulaja korostaa, että hänen kesähuvilansa on vain yksi useista majoitusvaihtoehdoista.

Pamelan aikataulu Suomessa on varsinaisen savuverhon peitossa. Sen enempää RMJ:n viime vuonna ostanut Sedu Koskinen kuin tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaavat tahotkaan eivät osaa tai halua kertoa juuri mitään Andersonin menemisistä.

Se kuitenkin tiedetään, että Pamela lentää Suomeen yksityiskoneella viimeistään perjantaina ja pitää tiedotustilaisuuden Raumalla kahdeksan aikoihin samana päivänä.

Siis mun mielestä Danny on yks varsinainen oksennuslätäkkö ja se ällöttää mua. Eli nyt pelastaakseni kauniin superstar-Pamelan mä kutsun sen meille asumaan sillon ku se tulee suomeen! Se ällöttävä Danny-oksennus kuitenki yrittää vaan iskeä Pamelan ja sitku Pamela ei sille lämpene, niin Danny-oksennus yrittää kuitenki väkisin. Pamela pitää pelastaa.

672898.jpg